Promocija zimske turističke ponude Žabljaka u zemlji i regionu

Promocije

LTO Žabljak će počevši od danas, u saradnji sa NTO Crne Gore i resornim ministarstvom početi sa promocijom i prezentacijom nastupajuće zimske turističke sezone.
Evo i termina press konferencija:

16. novembar, 13:00h – press konferencija Podgorica
25. novembar, 13:00h – press konferencija sa koktelom Beograd
28. novembar, 13:00h – press konferencija sa koktelom Trebinje
29. novembar, 13:00h – press konferencija sa koktelom Dubrovnik
1. decembar, 13:00h – press konferencija sa koktelom Tirana
2. decembar, 13:00h – press konferencija sa koktelom Skadar
5. decembar, 13:00h – press konferencija sa koktelom Ljubljana
6. decembar, 13:00h – press konferencija sa koktelom Zagreb

24. – 27.novembar sajam u Kragujevcu

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama Ulcinja, Bara, Budve, Tivta, Herceg Novog, Podgorice, Žabljaka i ski centrom Vučje, na današnjoj pres konferenciji u Podgorici predstavila je ponudu za zimsku sezonu i novogodišnje praznike, kao i aktivnosti na promociji ove ponude.

Danica Banjević, pomoćnica direktorice NTO CG, informisala je prisutne da će u susret zimskoj sezoni 2016./2017., Nacionalna turistička organizacija Crne Gore svoje aktivnosti usmjeriti na intenzivnoj promociji ponude novogodišnjih aranžmana i zimskih centara na domaćem i tržištu regiona, i to prvenstveno: Srbiji, Albaniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Sloveniji. Promocije su započete nastupom na sajmu turizma u Novom Sadu koji je održan kraj septembra, a u narednom periodu planirano je organizacija prezentacija u zemljama regiona (Beogradu, Zagrebu, Ljubljani, Dubrovniku, Trebinju,Skadru i Tirani), putem PR aktivnosti i online promocijom putem zvaničnog portala, društvenih mreža, putem „outdoor” kampanje – postavljanjem bilborda na najfrekventnijim lokacijama većih gradova u zemlji i regionu.Kampanja će se sprovoditi pod sloganom „Sunce, snijeg i more – Crna Gora” a pratiće ga i poseban vizuelni identitet kampanje u skladu sa kojim će biti urađeni i promotivni materijali, bilbordi, online baneri.

*Osim skijanja, sankanja, bordovanja, dnevnog i noćnog hodanja na krpljama, snoukajta, gosti će kod moći da uživaju i u jahanju konja, raftingu, džip safariju, usponu na prirodnim i vještačkim stijenama, vožnji na motornim sankama Durmitorom, nordijskom skijanju…
U ovom trenutku su i Skijalište Javorovača i Savin Kuk na Žabljaku apsolutno spremni za početak zimske turističke sezone. Što se tiče hotela, njih 13 će zvanično raditi tokom zimske turističke sezone. Skijalište Javorovača imaće dnevno skijanje, ali i kao novinu noćno skijanje, zatim organizovane ski kampove za djecu, škole skijanja za najniži uzrast. Što se tiče cijena, ostaće na nivou prošlogodišnjih. Kada je Ski centar Savin Kuk u pitanju, ove godine novina će biti druga žica (za tzv ekstremno skijanje). U ponudi će biti i nordijsko skijanje. Svi restorani tokom sezone biće otvoreni.

Izvor: LTO Žabljakpress