Let’s do it Žabljak!!!

Novosti Promocije

Turistička Organizacija Opštine Žabljak, biće dio akcije „Let’s do it world“ („Let’s do it Montenegro“).
Let’s do it Montenegro je dio svjetskog pokreta ‘Let’s do it’ i za cilj ima uklanjanje otpada u svim gradovima Crne Gore u maju 2016.
Cilj ovogodišnje akcije je podsticanje svih građana Crne Gore, bez obzira na godine i posao koji obavljaju, i bez obzira na porijeklo i različite pripadnosti, na aktivnije učešće u životu svoje zajednice. Akcija želi da pokaže da malim doprinosom možemo velike stvari učiniti realnim. Svako od opština u Crnoj Gori ima veliki problem sa odlaganjem i trajnim saniranjem sakupljanja otpada. Nelegalno odlagaje otpada dovelo je do značajnog devastiranja životnog prostora i svakodnevno dovodi u opasnost mnoge građane. Ovaj problem može se riješiti samo zajedničkim i organizovanim djelovanjem.

Projekat je podržan od strane svih javnih ustanova u Crnoj Gori i Ministarstva održivog razvoja i turizma Crne Gore.

„Let’s do it Žabljak“ je dio svjetskog pokreta “Let’s do it“ i za cilj ima uklanjanje otpada u opštini Žabljak 20 maja 2016.

Detaljnije informacije o istom nalaze se na: https://www.facebook.com/letsdoitmontenegro/?fref=ts i https://www.facebook.com/Lets-do-it-Zabljak-573410932835687/?fref=ts

Izvor: LTO ŽABLJAK