Diplomate oduševljene prirodnom ljepotom Žabljaka

Događaji Novosti Promocije

Na Žabljaku je 11.06.2016 godine u organizaciji JP Nacionalni Parkovi Crne Gore i Ministarstva Održivog Razvoja i Turizma Crne Gore organizovan promotivni događaj, tj šetnja za ambasadore- predstavnike diplomatskog kora u Crnoj Gori.
Predstavnici Diplomatskog Kora u Crnoj Gori imali su prilike da uživaju u prirodnim ljepotama UNESCO-vog zaštićenog prirodnog područja i Nacionalnog parka Durmitor, obiđu edukativnu stazu oko Crnog jezera i posjete Prirodnjačku zbirku.

Grupa ambasadora akreditovanih u Crnoj Gori, zajedno sa predstavnicima UNDP, rukovodstvom JP NP CG, predstavnicima lokalne samouprave Žabljaka direktorom NP “Durmitor” proveli su lijep dan u šetnji edukativnom stazom oko Crnog jezera, obilasku Centra za posjetioce i Priorodnjačke zbirke NP “Durmitor i tom prilikom se upoznali sa prirodnim vrijednostima Durmitora.
Neki od njih su već u više navrata posjećivali ovaj prostor a nekima je ovo bilo prvi put. Svi su ipak bili impresionirani i oduševljeni, izrazili su najljepše utiske i iskoristili divan junski dan za odmor u prirodi.

This slideshow requires JavaScript.

 

P.S. Prilog su fotografije JP Nacionalni Parkovi Crne Gore.

Izvor:LTO ŽABLJAK