BRIGHT SIDE: Idite u Crnu Goru, mozaik najboljih djelova svijeta gdje zaboravljate sve brige …

Leto Novosti Promocije

O ljepotama Crne Gore kao turističke destinacije, a posebno Durmitora danima unazad pišu brojni svejtski magazini i časopisi, tako je i ovog puta Bright side (http://brightside.me/wonder-places/take-me-to-montenegro-119005/) pisao o ljepotama Crne Gore, a naročitu pažnju su posvetli Durmitoru i njegovim ljepotama jer kažu: ,,Čini se da se sve moguće nijanse zelene mogu pronaći u Nacionalnom parku Durmitor”

Pejzaži Crne Gore toliko su različiti da biste je mogli zamijeniti za minijaturnu verziju same Zemlje. U stvari, čini se da je ova mala zemlja u jugoistočnoj Evropi mozaik najboljih djelova svijeta, piše Bright side.

– Pruža sve o čemu ste ikada mogli da sanjate, od snježnih planinskih vrhova do blještavih azurnih nijansi Jadranskog mora, od živopisnih planinskih jezera do vodopada i rijeka okruženih prašumom i veličanstvenim kanjonima. Ova zemlja nudi savršen bijeg od vreve velikog grada. Niko ne žuri nigdje u Crnoj Gori: život u primorskim gradićima je miran i odmjeren; ribarski čamci polako se njišu na prozračnim talasima, dok se mačke lijeno izležavaju na dokovima čekajući svjež ulov – navodi Bright side.
Ako želite da pročistite um i sredite misli, Crna Gora je definitivno pravo mjesto za to. Možda još niste ubijeđeni, ali obećavamo vam – kada se nađete okruženi takvom ljepotom, zaboravićete sve brige i probleme, poručuje uredništvo ovog sajta.

Sve detaljnije info nalaze se na linku: http://brightside.me/wonder-places/take-me-to-montenegro-119005/

Prilog-Fotografija Durmitora (preuzeta sa pomenutog sajta)- (photo by thebalkanbackpacker)

Izvor: LTO ŽABLJAK