Žabljak dobio poseban kutak za sportiste!

Događaji Novosti

Nakon 25 godina Žabljak je ponovo dobio moderne otovorene sportske terene, ovog puta sa tribinama i rasvjetom!

Srednja i osnovna škola i Žabljak dobili su poslije 25 godina ponovo profesionalne košarkaške, odbojkaške i rukometne terene na otvorenom, odrađene po svim standardima FIBA I međunarodnih sportskih asocijacija!
U okviru projekta oživljavanja sportske infrastrukture na Žabljaku, Dumritor Sport Kamp sproveo je akciju renoviranja i rekonstrukcije zapuštenih sportskih terena u dvorištu škole.

U okviru projekta obnavljanja sportske infrastrukutre na Žabljaku koji DSC sprovodi uz podršku kineske ambasade u Podgorici, tereni su ograđeni, označeni i opremljeni novim novim koš konstrukcijama, golovima, rasvjetom ali i tribinama.

“Za razvoj sportskog turizma Žabljak je bio neophodan, pored savremene sportske hale, i ovakav objekat.Ovog ljeta očekujemo veliki broj sportista koji će odraditi pripreme na Žabljaku. U toku je i sređivanje sportske sale u kojoj se postavlja umjesto zastarelog parketa nova podloga. Podrazumijeva se, renovirane otvorene terene koristiće i učesnici našeg kampa”, kažu iz organizacije Durmitor Sport Kampa.

Izvor: LTO ŽABLJAK

Comments are closed.