TO ŽABLJAK na sajmu turizma i aktivnog odmora u Minhenu

Aktuelno Promocije Zanimljivosti

TO ŽABLJAK predstavila turističku ponudu na specijalizovanom sajmu za aktivni odmor u Minhenu

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa partnerima, predstavila je turističku ponudu za ljubitelje aktivnog odmora na sajmu „Fre.e” koji se održao od 21-25. februara u Minhenu.

Tim LTO Žabljak je na crnogorskom štandu takođe izložio svoju ponudu za nastupajuću ljetnju turističku sezonu 2018.

Pored promocije turističke ponude na crnogorskom štandu, održano je niz prezentacija na binama u okviru sajma “BR-Showbühne”, “Outdoorbühne” i “Hafen – Bühne”.

Posjetioci našeg štanda imali su priliku da se informišu o mogućnostima za planinarenje, biciklizam, rafting, kanjoning, jeep safari, orjentiring, sportsko penjanje i drugim outdoor aktivnostima, avanturističkim ponudama i kampovanju na Durmitoru, kao i o vrsti smještajnih kapaciteta na Žabljaku i cijenama za nastupajuću ljetnju turističku sezonu.

Takođe, svakog dana sajma emitovan je video materijal o Crnoj Gori u okviru “Urlaubs kina” sajma.

Kada je u pitanju njemačko tržište, želja za putovanjima kontinuirano raste.

Prema istraživanju koje je realizovano od strane Udruženja za odmor i putovanja (FUR) broj putovanja u prošloj godini je iznosio oko 69 miliona, dok su njemački turisti potrošili 69 milijardi eura na odmor i putovanja.

Po rezultatima ovog istraživanja, četvrtina njemačke populacije želi više putovati u 2018. godini.

TO Žabljak je u potpunosti zadovoljna ovim sajmom, te očekuje značajnu posjećenost upravo sa ovog tržišta u toku ljeta 2018.

 

Izvor: TURISTIČKA ORGANIZACIJA OPŠTINE ŽABLJAK