ŽABLJAK – Ski opening 15. i 16.decembar 2018

Zimska sezona na Žabljaku počeće zvanično za vikend 15. decembra, a povodom toga LTO Žabljak u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i Ministarstvom održivog razvoja i turizma Crne Gore  organizuje “ski opening” vikend.

Posjetioci Žabljaka će u subotu 15. decembra moći će da uživaju u besplatnom cjelodnevnom programu na skijalištu Savin kuk i gradskom trgu.

Za najmlađe biće obezbijeđeni instruktori skijanja, animatori, sanke, karte za avanturistički park i zabavne igre, dok program aktivnosti za odrasle podrazumijeva besplatan ski pas, karte za avanturistički park i šetnju krpljama.

Pored toga, u zabavnom dijelu programa u ski centru “Savink kuk” u intervalu od 10:30 do 15:30, nastupiće DJ Mr Jools, mažoretke, uz besplatno piće i pripremu i degustaciju kačamaka.

Zabavni program se nastavlja na Trgu Durmitorskih ratnika od 16 do 20 sati gdje će biti održan koncert grupe “Senkina đeca”, uz besplatnu hranu i piće, svečano paljenje novogodišnji ukrasa na gradskom trgu i vatromet.

Sve posjetioce ski centra Savin kuk u nedjelju 16. decembra očekuje 50 odsto popusta na cijene ski pasa.

Oba dana vikenda NTO organizovaće i besplatan autobuski prevoz iz Podgorice za sve zainteresovane.

Rezervacije mjesta mogu se obaviti najkasnije do četvrtka, 13. decembra, besplatnim pozivom na broj call centra  0 8000 1300od 7 do 15 sati.

Polazak iz Podgorice planiran je 8.00 sati ispred hotela “Podgorica” u subotu, a povratak u 16 sati sa Savinog kuka ili 20 sati sa Trga Durmitorskih ratnika. Obezbijeđen je i prevoz sa skijališta do trga u 15:30 sati.

Polazak iz Podgorice u nedjelju planiran je u 8 sati ispred hotela Podgorica, a povratak sa skijališta Savin kuk u 16 sati.

 

Izvor: TURISTIČKA ORGANIZACIJA OPŠTINE ŽABLJAK

Chinese (Simplified)Chinese (Traditional)EnglishFrenchItalianRussianSerbian