Zabavan vikend na Žabljaku (17. i 18.februar 2018) – SVI NA SNIJEG!!!

U sradnji sa Motorsport Magazinom – Crna Gora, TO Žabljak i Opština Žabljak organizuju trku sportskih automobila na snijegu pod nazivom “MONTENEGRO WINTER CUP ŽABLJAK 2018.” (više info šaljemo u prilogu, kao i promo banere manifestacije).
Trka će biti održana u neđelju u 11h, a trening trka je zakazana za subotu u 12h.
Start je na čuvenoj raskrsnici za selo Tepca (koja vodi ka vidikovcu Ćurevac odakle se pruža pogled na kanjon Tare), a finish je na vidikovcu Momčilov grad (odakle se pruža pogled na Žabljak i okolinu). Dođite i uživajte!!!

Takodje, očekuje Vas u Ski centru “Savin kuk” na Žabljaku, gdje će biti održano tradicionalno takmičenje u alpskom skijanju za djecu po nazivom “ZLATNI ORAO DURMITORA 2018”.
Organizator istog je Crnogorski skijaški savez i PSD “Durmitor” sa Žabljaka, a pokrovitelji manifestacije su Turistički Centar Durmitor i Opština Žabljak.

Takmičenje u slalomu je u subotu u 10h, a u veleslalomu u neđelju u 10h (više info šaljemo u prilogu).

Ono što posebno ističemo je da je TC Durmitor organizaovao besplatan prevoz za sve one koji nam dolaze iz Podgorice!!! Polazak iz Podgorice je oba dana vikenda u 7h ispred Hotela “Podgorica” , a povratak sa Savinog kuka u 16.15h. Informacije i rezervacije možete dobiti pozivom na broj 069 080 081

I još jedna jako bitna stvar, skijaško takmičenje ne može da prođe bez dobre zabave i muzike, pa će oba dana vikenda, u kafe barovima “Kulina” i “Montana”, koji se nalaze u podnožju skijališta Savin kuk, biće upriličen “Bavarski vikend”, gdje će za posjetioce biti obezbijeđene promotivne cijene hrane i pića, kao i muzičko-zabavni program.

Izvor: TURISTIČKA ORGANIZACIJA OPŠTINE ŽABLJAK

Chinese (Simplified)Chinese (Traditional)EnglishFrenchItalianRussianSerbian