DURMITOR ZA SVE

Lokalna Turistička organizacija Opštine Žabljak u saradnji sa Nacionalnom Turističkom organizacijom Crne Gore ovog vikenda, tj 3. i 4. februara organizovaće zabavni program povodom zimske sezone u ski-centrima Savin kuk i Javorovača na Žabljaku.

Za ove manifestacije biti organizovan besplatan autobuski prevoz iz Podgorice i Budve za sve zainteresovane.

Autobusi iz Podgorice polaze u subotu i nedelju, 3.odnosno 4. februara, u sedam časova ispred hotela City. Povratak sa Žabljaka je predviđen za 16 časova sa skijališta Javorovača, odnosno 16:15 časova sa skijališta Savin kuk.

Iz Budve autobus polazi u subotu u sedam časova sa kružnog toka kod Perle.
S obzirom na to da će autobus ići rutom preko Kotora do Žabljaka, zainteresovani građani mogu se priključiti na planiranim stajalištima na benzinskoj pumpi Petrol prije tunela Vrmac u 7:30 časova i kod TC Kamelija u 7:50 h.
Povratak je predviđen za nedjelju u 16 časova sa skijališta Javorovača, odnosno 16:15 h sa skijališta Savin kuk.

Rezervacije mjesta mogu se obaviti svakim radnim danom, najkasnije do četvrtka, 1. februara, besplatnim pozivom na broj call centra 0 8000 1300 od 7-15h.

Svi gosti Žabljaka, pored rekreacije na snijegu i suncu, moći će da uživaju i u dvodnevnom muzičko-zabavnom programu koji će biti realizovan u ski-centrima Savin kuk i Javorovača.

Oba dana, u intervalu od 12h do 16h, u ski centru Savin Kuk posjetioce će zabavljati DJ Mr Jools i DJ Shar.

Na ski stazi Javorovača će u subotu 03. februara sa u 15 sati nastupati ansambl Toć, dok je u ovom ski centru za oba dana predviđen program animacije za najmlađe posjetioce, za koji će biti zadužen Žarko Žabac.

Lokalna turistička organizacija Žabljaka obezbijedila je ski autobus za posjetioce od centra Žabljaka do skijaliišta Savin kuk i Javorovača. Polasci iz centra planirani su u 9:30 h i 11 h, a povratak sa skijališta u 14 odnosno 16 h.

Posebna pogodnost za posjetioce biće promotivne cijene pića na Savinom kuku i Javorovači, kao i besplatno noćno skijanje na ski-stazi Javorovača. U ski centru Savin kuk u subotu, 3. februra u 18 h biće organizovana skijaška trka sa bakljama, a za najbolja tri takmičara obezbijeđene su nagrade.

Izvor: TURISTIČKA ORGANIZACIJA OPŠTINE ŽABLJAK

Chinese (Simplified)Chinese (Traditional)EnglishFrenchItalianRussianSerbian